Survivor Spoiler (17/03): Οριστικό! Έπαθλο επικοινωνίας. Αυτοί είναι οι νικητές!

Survivor Spoiler (17/03):Το φετινό Survivor είναι από τα πιο δύσκολα που έχουν διεξαχθεί τα τελευταία χρόνια. Αλλά με πολλές ανατροπές και πολλούς συναρπαστικούς αγώνες. Σαν και αυτόν που ζήσαμε χθες, με τους Μπλε τελικά να κερδίσουν στο καλάθι 10-9 την Κόκκινη ομάδα και ήταν η 5η συνεχόμενη νίκη τους. MVP ο άχαστος Άλεξ που κυριολεκτικά έδωσε την μισή νίκη στην ομάδα του.

Εικόνα

5η σερί νίκη των Μπλε

Απόλυτη επιβεβαίωση όχι μόνο γιατί σας δώσαμε πρώτοι την νίκη της Μπλε ομάδας, αλλά το κυριότερο είναι ότι σας δώσαμε εξαρχής ότι πάνε σε μεγάλο ντέρμπι. Το 100% πετυχημένο Survivor Spoiler του Sports365.gr καθημερινά σας φέρνει ότι συμβαίνει στο πιάτο σας.

Ο Μπάρτζης δεν ήταν απόλυτα έτοιμος και μετά τον τελευταίο αγώνα του κατέρρευσε, και πήγε στο νοσοκομείο. Δεν είναι κάτι σοβαρό, απλά οι Μπλε ήταν με λίγους παίχτες και υποχρεώθηκε να αγωνιστεί αρκετές φορές σε σύντομο διάστημα και τον εξουθένωσε εντελώς.

Ο Κοψιδάς για μια ακόμα φορά δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει το αγώνισμα του και αντικαταστάθηκε, και η ομάδα του δέχτηκε πέναλτι. Ξανά έντονα σημάδια  αδυναμίας και η κατάσταση του, δείχνει μη αναστρέψιμη. 

Οι Μπλε δεν είχαν πολλα νέα, αφού βρίσκονται σε σχετικά ήρεμη κατάσταση, αλλά αντίθετα τα νέα από την Κόκκινη ομάδα και χθες πολλά, αλλά ουσιαστικά να περιστρέφονται για το θέμα Τριαντάφυλλου. 

Η ένταση μεταξύ Μπόγδανου και Άλεξ που δημιουργήθηκε κατά την διάρκεια του αγωνίσματος, τελικά μετά από αμοιβαίες εξηγήσεις έστω και επιφανειακά λύθηκε.

Αλλά η κοκορομαχία μεταξύ Κόρο και Άλεξ συνεχίστηκε και χθες, και ο Άλεξ είπε: Μας έχει ζαλίσει τα α@@@@@α με τα ψάρια του. Ας πάει να ψαρέψει να ησυχάσουμε!

Υποψήφιος προς αποχώρηση βγήκε από την Κόκκινη ομάδα η Μαριάνθη

Η Νικολέτα που είχε κερδίσει την ατομική ασυλία έδωσε για υποψήφιο τον Κοψιδά. Το μεγάλο Μπαμ που σας είχαμε προετοιμάσει από χθες.

Η Νικολέτα είχε πάρει την απόφαση της να ψηφίσει τον Κοψιδά, αλλά αποκάλυψε ότι και ο ίδιος την πλησίασε και της είπε ότι θέλει να τον ψηφίσει γιατί δεν θέλει να μείνει άλλο στο νησί με την υπάρχουσα κατάσταση.

Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος! Αυτός αποχωρεί σήμερα!

Σειρά παίρνει το έπαθλο επικοινωνίας, που θα έχει λογικά και φαγητό.

Μπλε ή Κόκκινοι;

Οριακή η χθεσινή νίκη των Μπλε που είναι κυριολεκτικά αποδεκατισμένη και είδαμε τον Μπάρτζη να αποχωρεί από το συμβούλιο αφού δεν αισθανόταν καλά, κάτι που το έδειξε και στον αγώνα, Η Κεφαλά δεν θα αγωνιστεί ούτε και σήμερα, και οι επιλογές είναι ελάχιστες με αποτέλεσμα οι λίγοι παίχτες που υπάρχουν να αγωνίζονται πολλες φορές.

Και δεν έχει κάθε μέρα καλάθια για να δίνει πολλές νίκες ο Άλεξ.

Οι Κόκκινοι έχουν αρκετούς παίχτες και χωρίς Κοψιδά και Τριαντάφυλλο γίνονται ακόμα πιο δυνατοί. Με την κούραση και την καταπόνηση που κουβαλάνε οι Μπλε από τον χθεσινό επίπονο αγώνα, δύσκολο να βγάλουν αρκετή ενέργεια για να είναι το ίδιο ανταγωνιστικοί.

Χθες κυριολεκτικά τα έδωσαν όλα και κατά την γνώμη μας άδειασαν. Πέντε σερί νίκες, και μια ήττα να έρθει, δεν είναι καταστροφή. Πρέπει να γεμίσουν ξανά οι μπαταρίες τους.  Από Κυριακή το ξαναβλέπουμε.

Μεγάλη ανάγκη για νίκη που σημαίνει και φαγητό για τους Κόκκινους, και περιμένουμε να τα δώσουν ξανά όλα και αυτήν την φορά δύσκολο βλέπουμε να μην πάρουν την νίκη απέναντι στην μισή και ταλαιπωρημένη ομάδα των Μπλε.

Τελικά ποιοι κερδίζουν;

Θα δώσουμε το προβάδισμα στους Κόκκινους.

Ημέρα επικοινωνίας στο νησί και φυσικά για μας μια ακόμα ημέρα επικοινωνίας με τον άνθρωπο μας, για να τα μάθουμε με το νι και το σίγμα. 

Έπεσε το τηλέφωνο και το αποτέλεσμα είναι αυτό που σας είχαμε πει ΠΡΩΤΟΙ αμέσως μετά το τέλος του επεισοδίου της Τρίτης.

Οι ΚΟΚΚΙΝΟΙ στην σημερινή λασπομαχία σταματούν το σερί της Μπλε ομάδας.

sport365.gr

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here